Pampers barnvagnspromenader

Hur länge ska man amma egentligen? Hur förklarar man missfall för ett litet barn som vill ha syskon? Och hur hanterar man som förälder om man får utbrott på sina barn i tid och otid? Pampers barnvagnspromenader är podden för dig med barn upp till tre år. Här ställer Nina Campioni föräldrarnas frågor till den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin. 

Direct download: BP72_-_Ilska.mp3
Category:general -- posted at: 2:00am CEST

Hur länge ska man vänta med att ge sitt barn godis och glass? Vilket inskolningssätt är egentligen bäst? Hur länge är små barn besatta av sin mammas bröst? Dessa och lika många frågor till ställs av programledaren Nina Campioni i detta avsnitt av Pampers barnvagnspromenader. Och som vanligt bringar den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin klarhet i lyssnarnas spörsmål.

Direct download: BP71_-_Socker_overaktivitet_och_lamning.mp3
Category:general -- posted at: 2:00am CEST

Hur mycket stimulans behöver en ettåring? Är det rimligt att lära sitt barn att säga förlåt? Hur ska man komma förbi sorgen över att man bara fått söner och inte de döttrar man alltid längtat så efter? Ja, i det sjuttionde avsnittet av Pampers barnvagnspromenader bjuds det på vitt skilda frågor från våra underbara lyssnare. Nina Campioni griper rollen som föräldrarnas språkrör och Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, ger sina kloka och konkreta svar.

Direct download: BP70_-_Tidig_dagisstart.mp3
Category:general -- posted at: 2:00am CEST

Hur påverkas en nyfödd av att äldre syskon får raseriutbrott? Varför är en ettåring stökig på nätterna om han haft barnvakt på dagen? Hur får man anknytningen att funka bäst hos två väldigt olika tvåäggstvillingar? Frågorna är många och svaren likaså. Därför är det tur att den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin svarar på frågorna som ställs av programledaren Nina Campioni.

Direct download: BP69_-_Anknytning_matintroduktion.mp3
Category:general -- posted at: 2:00am CEST

1