Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Annika Sjöö sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Idag är det väldigt många som skriver och pratar om hur alla tjänar på att ha det jämställt hemma, på arbetsplatsen och när man är föräldraledig.
När jag väntade min son var jag helt övertygad om att jag skulle göra precis så som "alla" sa var bäst. Vi skulle försöka dela lika på allt, jag och min man, men i den stund min son föddes, förändrades allt, jag blev mamma! Från den dagen är jag först och främst till för min son och resten är inte lika viktigt längre, minst av allt jobbet. Min man har han gett mig en del av sina dagar så jag kan vara mammaledig fram tills det är dags för förskola. Kommer vår son få sämre relation med sin pappa, vad har du för tankar om detta?” Louise svarar också på frågor om uppfostran i olika kulturer och om barn som verkar äldre än de är. Avsnittet handlar också om barn och bästisar, sömn, förkylningar och barn som inte gillar bilåkning Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Avsnitt_38_Superbstisar_kulturskillnader_frldraledighet_och_Annika_Sj.mp3
Category:Barn -- posted at: 9:21am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Lisen Bratt-Fredricson sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Vi har en liten försiktig kille som nu fyllt 2 år. Han har sedan han var liten varit reserverad och svårcharmad av nya människor, märkte det så tidigt som vid 2,5 månads ålder. Ända sedan han var 4 månader har vi gått på barnrytmik, där vi sitter i ring och sjunger med andra barn. Han har gillat det, speciellt vissa sånger, men i perioder inte velat vara inne i rummet där barnrytmiken är eller sitta med i ringen. Han har blivit ledsen vissa gånger och verkat rädd till den mån att han drar sig undan. Min fråga blir därför, hur långt ska vi gå för att uppmuntra honom att vara med?” Louise svarar också på frågor om förskolan, sömn och oräddhet. Avsnittet handlar även om förändringar i tillvaron, utbrott och konflikter. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Avsnitt_37_Tjuvnyp_berm_raseriutbrott_och_Lisen_Bratt-Fredricson__.mp3
Category:Barn -- posted at: 12:58pm CEST

1