Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Kristoffer Triumf sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Jag har en liten fundering kring min pojke på 3,5 år. Han är en fantastiskt rolig och charmig liten kille med en vilja av stål vilket givetvis resulterar i en del konflikter. Ofta blir han ledsen vid en lite skarpare tillrättavisning och på sistone har jag märkt att han har börjat bortförklara sina tårar. För mig känns det ju ganska uppenbart att han blir ledsen för att jag tillrättavisar honom, men själv har han nu börjat säga att han är ledsen för att han inte hittar en viss leksak eller att han ville att jag skulle ha läst en annan bok kvällen innan eller liknande saker. Vad kan detta bero på?” Louise svarar också på frågor om att få barnen tätt och om barn med obegränsad aptit. Avsnittet handlar även om mammighet och pappighet, syskonkärlek och om barn som slåss. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Avsnitt_36_Bortfrklaringar_omttlighet_djupa_vatten_och_Kristoffer_Triumf.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:05am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Martina Thun sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Min son är lite blyg och selektiv när det gäller vissa människor för tillfället, bland annat så gillar han inte sin farmor. Han vill inte sitta i hennes knä och går och ställer sig en bit bort när hon närmar sig honom. Hon har väldigt svårt att acceptera detta och säger saker som att han ska sluta vara så ogin och snål mot henne. Hon tvångs håller honom och fastän han sprattlar och gråter så släpper hon inte taget. Hon har ofta åsikter om saker från allt till förskola och att han borde sova över hos dem och att vi borde lämna bort honom mer, hur ska vi agera för att komma ur detta?” Louise svarar också på frågor om ensam vårdnad och konflikter mellan barnen. Avsnittet handlar även om amning, suga på tummen och om vikthets i tidig ålder. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Avsnitt_35_Missbruk_hemma_tumsugning_vikthets_och_Martina_Thun.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:40am CEST

1