Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Carolina Gynning sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Vår tvååring har ett tics som hon haft sedan hon var ca 6 månader. När hon ser något spännande så gapar hon stort och viftar med händerna, spretar med fingrarna och viftar runt runt med fingrarna. Hon verkar själv inte medveten om att hon gör detta. Det kan handla om allt från att det är något spännande på tv till att vi åker buss eller pratar om att t ex att flyga flygplan snabbt. Ska vi hjälpa henne att träna bort sitt tic, eller bara försöka övertyga henne om att hon får vara hur hon vill?” Louise svarar också på frågor om syskonkärlek och matproblematik. Avsnittet handlar även om barntrots och oro. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Avsnitt_34_Srbehandling_matvgran_dden_och_Carolina_Gynning.mp3
Category:Barn -- posted at: 9:57am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Leila Lindholm sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Efter många års försök att bli gravida så kom äntligen vår son som nu hunnit bli ett halvår. Jag njuter och tycker det är roligt och otroligt givande att få vara hemma. Men, jag brottas med många obehagliga tankar om otäcka hemska senarior. Jag tänker ofta tankar om att vår pojk ska råka ut för diverse saker, såsom att kidnappas eller försvinna. Jag mår själv dåligt av det men har svårt att skjuta bort mina tankar när dom kommer, vad ska jag göra?” Louise svarar också på frågor om sömn och gråt. Avsnittet handlar även om barn som inte lyssnar, lämning på förskola och om försiktiga barn. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: BP33_Envishet_oro_och_inkompetenta_pedagoger.mp3
Category:Barn -- posted at: 3:03pm CEST

1