Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Messiah Hallberg sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Innan jag fick barn, sa jag att jag aldrig skulle hota mina barn med om du inte, så får du inte … eller om du så får du … t.ex. äter du upp din mat så får du en kaka eller om du inte går och lägger dig nu så åker vi inte till kompisarna imorgon. I vilken utsträckning är det ok att hota med något eller locka med något för att få sitt barn att helt enkelt göra som man vill?” Louise svarar också på frågor som rör flerspråkighet, sömn och att vara borta längre stunder från barnen. Avsnittet handlar även om att vara varannan vecka förälder och om barn som stoppar allt i munnen. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_30_Avundsjuka_flersprkighet_och_den_orala_fasen_med_Messiah_Hallberg.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:09am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.

I ”Kändisföräldern fråga” ställer Ayla Kabaca sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” När man får barn nummer 2 ska man ha det större barnet på förskola eller hemma. Har förstått att det är bra att hålla barnet hemma så länge som möjligt men blir det mindre barnet lidande om man har bägge barnen hemma samtidigt? På dagtid finns ingen möjlighet att få hjälp av någon släkting utan jag är själv för det mesta, vad har du för råd om denna situation?” Louise svarar också på frågor om amning och om att barn ibland favoriserar den ena föräldern.

Avsnittet handlar även om bitande barn, flaskmatning och ångest. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_29_Lata_fder_unga_mdrar_och_hierarkier.mp3
Category:Barn -- posted at: 9:43am CEST

1