Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.

I ”Kändisföräldern fråga” ställer Carin da Silva sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ”
Vår son kom till världen via äggdonation och vi har beslutat att inte skaffa ett syskon. Vi tänker att förhållandet ska mäkta med en sådan process till och det är viktigare för oss att göra det vi kan för att vår son ska få växa upp med en mamma och pappa som har kärleken kvar till varandra. Förstår att syskon är en tillgång i livet och jag undrar lite vad vi som föräldrar kan göra för att kompensera när vår son kommer växa upp som enda barnet? Louise svarar också på frågor om missnöje och kladd. Avsnittet handlar även om aggressioner hos barn, gränssättning och nattblöjor. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!


1