Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I ”Kändisföräldern fråga” ställer Johanna Swanberg sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ”Vi har en 2-åring hemma som helt plötsligt har ändrat beteende. En dag så var det som att någon bytt ut honom mot ett annat barn. Men i detta fall endast mot mig och inte mot sin pappa, är det någon form av trotsperiod?” Louise svarar också på frågor om sömn och om att ha barnvakt. Avsnittet handlar även om gråt och skrik och om att inte kunna uppföra sig. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_25_Grimascher_barnvakt_och_smn_Och_Johanna_Swanberg_.mp3
Category:Barn -- posted at: 3:17pm CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I Kändisföräldern frågar ställer Amelia Widell sin fråga till Louise.

 

I det här avsnittet svarar Louise på frågor som; Hur gör jag med mitt barn som har börjat få utbrott lite då och då? Ibland blir det inte som hon tänkt sig eller som hon vill, och då kommer utbrotten. Hur hanterar jag detta på bästa sätt för min dotter? Louise svarar även på frågan hur man gör med en liten som alltid vill sitta i knäet under middagar, ska vi sätta henne på stolen och tillrättavisa henne eller låta henne vara? Louise får även den svåra frågan om hur man hjälper ett barn som har dåligt självförtroende och nedvärderar sig själv och det han gör. Avsnitt 24 handlar också om amning, att rymma och styvföräldrar.

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar. Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_24_P_rymmen_sitta_knet_och_styvfrldrar_Och_Amelia_Widell.mp3
Category:Barn -- posted at: 11:41am CEST

1