Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I Kändisföräldern frågar ställer Farzad Farzaneh sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Jag har en 15-månaders dotter som är en glad typ. Ibland leker hon och en tjej som är två veckor äldre. Ofta händer det att den här tjejen slår min dotter i huvudet med leksaker, puttar henne hårt och är allmänt på krigsstigen men mamman säger inte ifrån, vad ska jag göra? Louise svarar också på frågor om passiva barn, Tv-tittande och resande föräldrar. Avsnittet handlar även om blyghet, amning, sömn och att bo utomlands. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_23_Blyghet_andras_sikter_och_energilshet_och_Farzad_Faraneh.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:33am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I Kändisföräldern frågar ställer Vanja Vikström sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Jag känner mig lite som en usel mamma som ens funderar på att dela upp barnen, men jag vet också att när jag är ensam med alla tre barnen i bara några timmar får jag smärre nervsammanbrott, men är det okej att dela upp familjen sådär för att egoistiskt förenkla för mig? Louise svarar också på frågor om Gnälliga barn och viktuppgång. Avsnittet handlar även om att bryta upp och flytta samt resa med små barn. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_22_Gnllighet_viktuppgng_och_dela_upp_barnen_och_Vanja_Wikstrm_.mp3
Category:Barn -- posted at: 3:00am CEST

1