Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I Kändisföräldern frågar ställer Nisse Edwall sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på ett mail från en mamma som mådde jättedåligt efter förlossningen av sitt andra barn och som diagnostiserades förlossningsdepression av sin läkare men psykologen bedömde det som sömnbrist eftersom hon inte var självmordsbenägen. Detta trots att hon hade tankar som Tänk om han dött nu i plötslig spädbarnsdöd" och få tanken "Vad skönt, då får jag sova". Louise svarar också på frågor om släkttrubbel och tvångsmässigt beteende hos barn. Avsnittet handlar även om skrikiga barn, gränssättning och om hot och mutor. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_21_svordomar_barnlsa_slktingar_och_mutor_och_Nisse_Edwall.mp3
Category:Barn -- posted at: 4:00am CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.

I ”Kändisföräldern fråga” ställer Manne Forssberg sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Vi har en son som är 21 månader och vi skulle behöva lite hjälp med hur vi ska hantera hans starka vilja. Louise svarar också på frågor om kris i familjen som påverkar barnen och om för- och nackdelar med att ha tätt respektive långt mellan syskonen. Avsnittet handlar även om nappar, tandborstning, rädsla och aktiva barn. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT_20_Napp_gnll_och_tandborstning_Manne_Forsberg.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:56am CEST

1