Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. Vi har i och med detta avsnitt inlett säsong 3 och vi fortsätter även denna säsong med det uppskattade inslaget ”Kändisföräldern frågar”. I detta avsnitt ställer Martin Melin sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Vi ska åka utomlands i 1,5 månad med vår son som då är 7-8 månader, jag har mött en del skepsis från omgivningen och BVC, vad tycker du om att resa med barn under 1 år? Louise svarar också på frågor om separation och om orättvisa mellan syskon.  och ifrågasättande barn. Avsnittet handlar även om barns intresse för det egna könet. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: BP_ep_19_Resa_med_bebis_hnsmammor_och_Martin_Melin.mp3
Category:Barn -- posted at: 11:13am CEST

Pampers Barnvagnspromenader avsnitt 18 och det sista för den här säsongen! Tack alla som lyssnat och kommit in med sina kloka frågor.


I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. 

Direct download: Pampers_Barnvagndpromenader_17._Bljtips_rutiner_och_anknytning.mp3
Category:Barn -- posted at: 8:36am CEST

1