Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. Nytt för denna säsong är inslaget ”Kändisföräldern frågar” och i detta avsnitt ställer Alex Schulman sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; vår son på 10 månader är otroligt frustrerad och trotsar, något som vi inte är vana vid, hur hanterar vi det? Vi har bekymmer med vår fyraåring när det gäller maten, vad ska vi göra? Louise svarar också på frågor om sovrutiner och ifrågasättande barn. Avsnittet handlar även om avvänjning, fast föda och förändrat beteende.

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Pampers_Barnvagnspromenader_16._Be_om_hjlp_och_trots_och_Alex_Schulman.mp3
Category:Barn -- posted at: 4:40pm CEST

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. Nytt för denna säsong är inslaget ”Kändisföräldern frågar” och i detta avsnitt ställer Frida Fahrman sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; känner skuldkänslor gentemot vår son för att vi väntar tillökning i familjen, är det vanligt och är det något speciellt man ska tänka på? Louise svarar också på frågor om prestationsångest hos små barn och om känslan av otillräcklighet.  Avsnittet handlar även om nattningsrutiner och känslor inför att få ett syskon.

 

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar. 

 


1