Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I inslaget ”Kändisföräldern frågar” ställer Hannah Widell sina frågor. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; min 3 årings morfar lider av en dödlig sjukdom, hur ska vi hantera situationen? Jag nattar ofta mina två barn själv då min man ofta jobbar kväll, jag brottas ofta av dåligt samvete, hur ska jag dela på mig så att det blir rättvist? Avsnittet handlar även om att vara borta långa perioder från sina barn och när det är lämpligt att börja på förskola. Louise svarar också på frågor om ”klängiga” barn, barn som bits och konflikter mellan barnen samt kamp vid matbordet.

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: BP_ep_10_m_Hannah_Widell.mp3
Category:Barn -- posted at: 2:29pm CEST

PampersBarnvagnspromenader!

Vad har barn för behov av sina föräldrar när de är små? Vad gör man som förälder då barnet inte vill lämnad på dagis? I det här avsnittet ställer Sofie Fahrman sin frågor till Louise och Tove! Och nästa vecka är det dags för nästa kändisförälder att ställa sina. Trevlig lyssning!

Direct download: BP_ep_9_m_Sofi_Fahrman.mp3
Category:general -- posted at: 5:33pm CEST

1