Pampers barnvagnspromenader

Pampers Barnvagnspromenader avsnitt 4 ute nu!

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Min dotter står upp och kissar, är det ett problem som vi behöver åtgärda? Vår 3 åring styr hela familjen, vad gör vi för fel? Avsnittet behandlar könsidentitet, skillnaderna mellan pojkar och flickor och att det är viktigt med nätverk för att orka som småbarnsföräldrar. I avsnitt 4 svarar Louise också på frågor om anknytningsproblem och amning och tar även upp alkohols vara eller icke vara i barns närvaro. Trevlig lyssning!

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Barnvagnspromenader_ep4.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:38am CEST

1