Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.

I det här avsnittet pratar Louise och Tove om rutiner som ibland kan trassla, som att borsta tänderna, vänja sig av med blöja och att börja äta med egna bestick. Louise ger även råd på hur man kan säga åt sitt barn på skarpen då de gör något som de absolut inte får och hur tacklar man barns rädslor? Louise och Tove får frågor om barn som är rädda för mörker och vill sova med tänd lampa, hur gör man för att de ska våga sova själva? Avsnitt 3 handlar även om syskon och hur man gör om man märker att det äldre syskonet inte accepterar sitt yngre syskon. Dessutom svar Louise på frågor om man ska ta råd från vänner, familj och BVC på största allvar? Trevlig lyssning!

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: Barnvagnspromenader_ep3.mp3
Category:Barn -- posted at: 10:13am CEST

1