Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling. Nytt för denna säsong är inslaget ”Kändisföräldern frågar” och i detta avsnitt ställer Sigge Eklund sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; om ens barn nyps eller bits, får man då lite löst göra samma tillbaka för att visa att det gör ont? Barn ska enligt BVC må bättre om de fastar nattetid när de är 10-12 månader, stämmer det och måste jag sluta amma nattetid? Louise svarar också på frågor om rutiner och hur man bemöter barnen när de börjar ta saker från varandra. Avsnittet handlar även om förlossningsskräck, anknytningspersoner och läggningsrutiner.

Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!