Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.
I ”Kändisföräldern fråga” ställer Tobbe Trollkarl sina frågor till Louise. I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; ” Vi har en flicka som snart fyller två år. Hon har alltid varit väldigt försiktig och känslig med människor som hon inte känner väl. Hon har nu precis bytt förskola och har en jättetuff inskolning med mycket gråt och matvägran. Hon är på förskolan i 6 timmar och när vi har kommit hem så gråter hon hela dagen och kvällen. Ingenting hjälper. Vi har testat både med att åka hem till mormor och morfar på besök och bara vara hemma för mys och lek men inget hjälper, vad ska vi göra?”. Louise svarar också på frågor om ängslan, ilska och trots. Avsnittet handlar även om att våga sätta gränser, pappaledighet och anknytningspersoner. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!

Direct download: AVSNITT32_Rtta_talfel_tvillingseparation_inskolning_och_Tobbe_Trollkarl.mp3
Category:Barn -- posted at: 6:54pm CEST