Pampers barnvagnspromenader

I Pampers barnvagnspromenader pratar den oberoende experten - Leg. barnmorskan och Leg. psykoterapeuten Louise Hallin och poddens programledare Tove Norström om barns välmående och utveckling.
Denna gång utgår kändisfrågan till förmån för Pernilla WahIgren och hennes dotter Bianca som gästar Barnvagnspromenader och berättar om sin resa till Kambodja tillsammans med Pampers och UNICEF.

I det här avsnittet svarar Louise på frågor från lyssnarna som; Jag och min sambo har på kort tid fått tre superfina tjejer, men har inte riktigt hunnit med oss själva. Vår äldsta är 4.5år, mellantjejen är 2.5år och vår yngsta 14mån. Det är omöjligt att hinna med alla och tillgodose allas behov och vi känner oss fullkomligt misslyckade som föräldrar då alla bara gnäller ständigt. Hur bryter man en dålig trend och vänder allas vårt beteende så att vi kan ha roligt tillsammans? Louise svarar också på frågor om mardrömmar, mat och att prata flera språk. Avsnittet handlar även om amning, torrhet nattetid, anknytningspersoner och resor. Louise Hallin ger svar på frågorna utifrån sin expertis och erfarenhet men precis som med allt när det gäller barn så finns det lika många synpunkter och råd som det finns föräldrar.

 

Gå gärna in och lyssna när du får tid över, kanske på din barnvagnspromenad! Glöm inte att du kan ställa dina frågor på Pampersklubbens Facebook-sida!